catch the story

Ik ‘catch the story’ van ondernemers, van grondleggers, ‘het idee’ en ‘de drijfveren’. Ik ‘catch the story’ van mensen, hun klachten die eigenlijk wensen zijn, en behoeften waar zij zich vaak zelf niet eens bewust van zijn. Ik ‘catch the story’ van organisaties in het publieke domein, waar mensen van betekenis willen zijn, maar vaak drukker zijn met de interne systeemwereld dan met de externe leefwereld. Ik ‘catch the story’ van zaken die we als samenleving niét zien. Wetende dat aandacht het begin is van helpen en oplossen, van meedoen en erbij horen.

 

“Tell me, and I will forget. Show me, and I may remember. Involve me, and I will understand.”

 

Meestal werk ik in opdracht en soms, als ik vind dat iets écht verteld moét worden, zonder opdracht.

 

Toine Nagel

 


Afbeelding: Een postercampagne, video’s en nu een documentaire-film over: “The Worst Disease You’ve Never Heard Of”